De oppervlakte van Devèze is 20 hectare. Om en op het meer, welke 1.7 Hectare groot is, kunt u heerlijk genieten van vissen of lekker met de kano gaan varen. Het meer is niet geschikt om in te zwemmen maar daar hebben we natuurlijk onze zwembaden voor.

Omdat de camping lichtglooiende terrassen bevat, kan het voor personen met een handicap problemen scheppen. Bij reservering kunnen wij u helpen om toch een mooie locatie met een gemakkelijke toegang te verzorgen.

Les services

Wi Fi

Op praktisch de gehele camping is wifi beschikbaar: • van deze voorziening kunt u gratis gebruik maken bij de receptie, op het terras en aan de bar; • op de rest van het terrein kunt u tegen betaling van deze voorziening gebruik maken; informatie over de prijs is bij de receptie verkrijgbaar.

Winkeltje

Er is winkeltje waar je beperkt voor regionale producten, wijn en levensmiddelen kan kopen. Deze is geopend van 8.00 tot 12.00 uur.
Vers brood zoals croissants en diverse soorten brood kunt u een dag van tevoren bestellen en liggen de volgende dag vanaf 8.00 uur klaar.

Le snack sur place ou à emporter

Als u zelf geen zin of tijd heeft om te koken dan bieden wij u een kleine maar gevarieerde menukaart aan.
vanaf 15 mei hebben wij o.a. kip, eendenborst, biefstuk, entrecote, vis, saucisses. Hier worden groenten, rauwkost en frites bij geserveerd.
Voor een nagerecht kunt u een keuze maken uit de diverse ijssoorten.

Pizza of snack meenemen

Meerdere malen per week en afhankelijk van de periode bestellen kunt vanaf 1 juni onze gemaakte zelfgemaakte pizza’s bestellen.
Ook snacks zoals saucisses en patat kunt samen met een lekkere rauwkost bestellen.

Wasserij

Bij de receptie is een wasmachine en wasdroger ter beschikking.
Voor een gering bedrag kunt u bij de receptie een muntje en het wasmiddel kopen.
Er is ook nog een strijkijzer en strijkplank beschikbaar.

De Camping https://deveze.eu/images/Entetes/Camping.jpg Vincent